2009. szeptember 1., kedd

Trailer - V

Ez pedig a másik üdvöske, amely felcsigázott. Egy 1984-s scifi újragondolásáról van szó, amely az Independence Day - A Függetlenség Napja című alien inváziós filmhez hasonlít leginkább, ám vallásos és filozófiai témák boncolgatása miatt intelligensebbnek tűnik annál.

Legjobb tudomásom szerint 13 rész készül belőle. Remélem nem fog bukni az USA-ban, de ott sosem lehet a nézői igényekre biztosan alapozni. Két kedvenc színésznőm Elizabeth Mitchell (LOST, ER) és Morena Baccarin (Firefly, Stargate : SG-1) is főszereplő lesz itt, tehát már miattuk is érdemes lesz nézni ezt az új sorozatot.







Olvass tovább!

Trailer - Spartacus : Blood and Sand

A Xéna producerei úgy tűnik megirigyelték a 300 című film és a Róma című sorozat sikerét és egy hasonló, az egykori gumikacsás RTL Klubos ajánló szavaival élve "romantikus kardélre hányós" tévésorozatot kezdenek 2010-ben.

Alapvetően utálom az erőszakot és a fröcsögő vért, de a téma, a látványos modern kidolgozás és persze Lucy Lawless miatt most talán kivételt teszek. Remélem nem fogok csalódni, mert imádom a kosztümös történelmi sorozatokat. Kicsit mégis tartok tőle, hogy ez inkább ultra macho jelleggel egymás felaprításáról fog szólni és nem igazán a történelmi tényekről. A jövő évi sorozatos termésből mégis ez tűnt számomra ígéretesnek.



Sorozatjunkie



Olvass tovább!

Baráti blog barangolás

Itt szeretném összegyűjteni pár kivételes ismerősöm és barátom blogját, mert egy kis reklám sosem árt.

Mivel úgy vélem, hogy az lenne a legjobb, ha ez teljesen önkéntes alapon menne, ezért kérem jelezze emailben vagy itt hozzászólásban minden kedves blogot író, hogy szerepelni kíván-e itt. Az sem árt, ha eláruljátok, hogy civil nevet vagy a becenevet használjam a link megadásakor. Köszönöm.

Andrea
Szikszai Ferenc
Valyon Tamás (Dzséjt, Mal)
Zephyr



* * *

Oldalt ugyan szerepel, pár "kedvenc blog" címen futó link, amiket szinte napi rendszerességgel szoktam olvasni. Íme egy rövid lista emlékeztetőül:

Diablo 3
Filmbuzi
Joseph Mallozzi
Sorozatjunkie
Starcraft 2
Vastagbőr


Olvass tovább!