2009. november 15., vasárnap

Trailer - Prince Of Persia : The Sands Of Time

Ő pedig a másik üdvöske, amelytől szintén sokat várnék.


A Karib-tenger kalózainak producere tudtommal eleve itt is trilógiában gondolkodik. Kíváncsian várom, hogy milyen fogadtatása lesz ennek a játékadaptációnak. A perzsa-arab-török világból is remélem sikerül becsempészni a hangulatot, bár láthatólag ez is egy önálló Disney mesevilággá fog bővülni, amely csak felhasznál némi valódi kulturális hátteret kiindulásnak.

A számítógépes játékok számomra túl nehezen irányíthatóak voltak Lara Crofthoz képest, mert a Tomb Raider szériában a kamerakövetés jobb volt. Hősünk itt többet kardozik és nekem ez a rész annyira nem jött be, mert kevés volt a mentési lehetőség a játékban és az első pár pálya után elakadtam, majd a lelkesedés elvesztése után végleg félre raktam a Prince of Persia játékokat. A régi 2D-s változatokhoz azért így is számos kellemes emlék fűz, amelyek újra felidéződtek a YouTube videók nézegetése kapcsán.

A PC sorozat tagjai:
- Prince of Persia
- Prince of Persia : The Shadow and the Flame
- Prince of Persia 3D
- Prince of Persia : The Sands of Time
- Prince of Persia : Warrior Within
- Prince of Persia : The Two Thrones











Olvass tovább!

Trailer - Clash Of The Titans

2010-ben két olyan látványos kalandfilm jön végre a moziba, amelyeket biztosan meg fogok nézni.

Korábban is meséltem, hogy imádom a kosztümos kalandfilmeket, de ezek így egy kis fantasyvel és mitológiával megbolondítva és a mai kor technikai trükkjeivel megspékelve igazán nekem való mozicsemegének ígérkeznek. A jó szereposztás ellenére mély mondandót azt hiszem, hogy véletlenül sem kell keresni, de már a trailerek is üdítően hatnak a sok képregény adaptáció után.



Egyedül azt nem értettem, hogy miért szerepel a "titans" szó a címben, ha a történetben gyakorlatilag nem is lesznek benne. Mivel nem láttam az eredetit, ezért lehet meglepnek és kibővítik a történetet ezzel-azzal.



Olvass tovább!

Janelle Monae - Many Moons

Múlt hét péntek óta csak ez a dal jár a fejemben, amióta a Stargate : Universe sorozat "Earth" című részében vendégszerepelt az énekesnő.


A tényleges nóta kb. 00:45-kor indul. Ez a neo soulnak nevezett stílus nem mindenkinek fog bejönni. Én olyan szinten megszerettem, hogy azóta is körbe-körbe megy a lejátszómban háttérzenének. S ráadásul még a klipje is scifi.


Olvass tovább!