2009. július 24., péntek

Képfeltöltés és videó teszt

A mai küldetés arról szólna, hogy a képfeltöltés.hu oldalra már kirakott képeimnek lekicsinyített változatát szeretném linkként az úti leírások közzé berakni ide is. Ám ez a fránya blog megint tiltakozott elsőre, de végül sikerült közös nevezőre jutnunk egymással.

Itt egy egész tűrhető fotó rólam, ami a munkahelyemen készült:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Úgy tűnik, hogy ha a "weboldalhoz" típusú linket másolom be, akkor ez a blog is fogja tudni használni. Kíváncsi vagyok, hogy majd a régieknél is fogom-e tudni ezt a sablont használni, mivel ott pedig a "fórumokhoz" opciót választottam.

Győzelem! Kicsit macerás lesz, de apránként majd feltöltöm az összes képet, hogy a sablonban átírom a kétféle file nevét. Itt van tehát egy kép a legutóbbi külföldi nyaralásomról egyik helyszínéről, a brüsszeli Atomiumról:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Küldetés No.2.: Ha már itt tartunk, akkor kipróbálom már a YouTube videók linkelési lehetőségeit is. Ez a kis vidám dal leírja a helyzetemet is.



Ez könnyedén ment, mert ezek legalább egy programnyelvet beszélnek. Az ilyet már szeretem. Bocsánat, ha nektek ez már evidens volt, de ez most totál jó kedvre derített.

Olvass tovább!